Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu zaprosił w piątek, 31 marca na doroczny Festiwal Zupy. Już po raz trzynasty w "Gastronomiku" można było wyczuć wspaniałe zapachy, skosztować potraw wykonanych przez uczniów, a także obejrzeć pokazy kulinarne w wykonaniu szefów kuchni. Wydarzenie połączone zostało z Dniem Otwartym i przyciągnęło setki osób.
Przeczytaj więcej: https://radom.naszemiasto.pl/festiwal-zupy-i-dni-otwarte-w-zespole-szkol-spozywczych-i/ar/c17-9270967
Zobacz również:
Karawaning. Sposoby na problemy z zawieszeniem kampera
Groźny wypadek na rondzie kozienickim w Radomiu. Zderzenie dwóch aut, dachowanie i ogromne korki
Ostre riposty nauczycieli podstawówek. Bezczelni uczniowie doczekali się odpowiedzi
Co jeść, aby schudnąć? Jedz to i chudnij! Te owoce najlepiej spalają kalorie i tłuszcz! 17.05.2025